kita nyedhiyani energi

Kanggo akeh klien kaya pemerintah, omah-omahé lan kantor

Capstone Steel Co., Ltd. minangka perusahaan dodolan Tianjin Chunpeng Prestressed Concrete Strand Co., Ltd., kita spesialis ing untaian Manufaktur pc lan kabel pc karo kabeh dhiameter wiwit 1994. We dumunung ing Daqiuzhuang Town, kang siji saka baja paling penting wilayah industri China. Kanthi kauntungan iki, kita uga nyedhiyani produk baja kualitas dhuwur kayata pipe galvanis baja, bagean kothong, kabel seng, etc ......

liyane

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!