kami nyadiakeun energi

Pikeun loba klien kawas pamaréntah, imah jeung kantor

Capstone Steel Bahan Co., Ltd. salaku parusahaan jualan di Tianjin Chunpeng Prestressed Beton Strand Co., Ltd., urang ngahususkeun dina strand manufaktur pc na kawat pc kalayan sagala diaméter saprak 1994. Kami lokasina di Daqiuzhuang Bandar, nu salah sahiji éta baja pangpentingna wewengkon industri Cina. Kalawan kaunggulan ieu, urang ogé nyadiakeun produk baja kualitas luhur lianna kayaning pipe galvanized baja, bagian kerung, kawat séng, jsb ......

Tambih deui

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!